Prezența ta aici nu este doar despre a exista, este despre a arăta, a simți și a transmite ceea ce ești prin fiecare acțiune.

POVESTEA MONARCH

”Begin, be bold, and venture to be wise.” Horace

Două entități, pe cât de diferite, pe atât de conectate, sunt cuprinse în ideea de Monarch.

Așa cum îi spune și numele, Monarch Social Hub este un hub creativ, social, un mijloc de exteriorizare a ideilor, un univers de inspirație dacă vrei. Aici vei găsi o bună parte dintre ideile mele, din proiectele în care sunt implicată, din recomandările mele și din oamenii cu care colaborez.

O dorință de-o viață, Monarch Crest s-a născut din pasiunea noastră pentru călătorii, pentru locuri, oameni și experiențe, din dorința de a da ce e mai bun din noi, într-o locație care te îmbie la traiul frumos, pe tihnă, în inima pădurilor Bucovinei. Momentan crește minunat într-o poiană însorită și în curând ne va spune povestea tuturor celor ce ne vor trece pragul.

Cine sunt?

Numele meu este Daniela Tiron

Dintr-o pasiune moștenită de la tatăl meu, mi-am croit un drum într-o lume dominată de cai putere, tehnologie și inovație, care mă provoacă și mă ține într-o permanentă stare de alertă, acumulând astfel aproape 12 ani de experiență în domeniul auto.

Sunt pasionată de lectură și călătorii. Colecționez amintiri alături de oamenii frumoși cu care m-am înconjurat și care mi-au insuflat valori precum responsabilitatea, simțul dreptății și dorința de a-mi ajuta aproapele, astfel că din 2018 sunt și voluntar în cadrul unei asociații neguvernamentale.

Scrisul este o altă pasiune pe care din copilărie am explorat-o scriind jurnale, așadar, o colaborare cu un furnizor de instrumente de scris de lux a venit firesc și îmi alimentează zilnic acea bucurie copilărească pentru ,,jucării” noi, dar și pentru istoria și tradiția din spatele stilourilor.

Ce fac?

Dăruiesc mai departe din ceea ce știu

Îmi place să cresc și îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu să crească. Am aplicat același model și la locul de muncă, urmărind să las o amprentă asupra mediului în care îmi desfășor activitatea. 

Cu drag de nou și de mai bine, am căutat mereu să îmbunătățesc procese și proceduri, să găsesc o cale mai bună spre rezultatele dorite, am avut grijă ca munca mea să se reflecte toate valorile după care mă ghidez.

Toate acestea mi-au adus atât satisfacții profesionale cât și realizări în plan personal, astfel luând naștere și ceea ce astăzi, cu drag numesc Monarch

Proiecte în derulare

Companie
Rol
An
Referent marketing
2019
Membru activ
2018
Marketing advisor
2020
Manager
2020
Content writer
2021

Your peaceful retreat in the Carpathian Mountains

Monarch Crest

Contact